Så tycker andra kursdeltagare

Väl genomtänkt

Jun 21, 2020

"Väl genomtänkt och 'matnyttigt" utformad. Jag kände mig hållen och fylldes av kunskap!"

Helena

Läs mer ...

Många konkreta redskap

Jun 19, 2020

“Man fick med sig så många konkreta redskap att jobba med.

Övningarna gör att man reflekterar på ett helt annat vis än om man bara tänker igenom olika frågeställningar, här blir det något mer att 'ta på’."

Martina

Läs mer ...

Mycket träffar mitt i prick

Jun 17, 2020

“Jag har stor glädje av din kurs, jag läser med andakt alla klokskaper (och hårda sanningar) du beskriver så väl. Allt passar SÅ VÄL in på mig och jag börjar inse att problemet inte varit vad jag ätit/inte ätit utan min inställning och beteenden. 

Det finns så mycket som träffar mitt i prick. Exempelvis avsnittet om en hög lägstanivå.

Jag har fått utmana mig själv rejält i mitt tankesätt. Inte minst på alla dessa 'undantag', det vill säga när man reser, träffar kompisar, äter ute, etc och att dessa saker inte är undantag (längre) utan en del av livet. Jag äter superbra mat under normala jobb-veckaor med lunchlådor etc. Detta inser jag nu att jag inte kan göra 'än bättre' utan det är istället balansen, 'undantagen' och mitt mindset kring 'livet' som jag måste förbättra/ändra. Kanske har jag nog alltid egentligen vetat detta, men det är jobbigare att ändra dessa saker än att göra ännu lite bättre lunchlådor.

Varje vecka när ett nytt avsnitt 'låses upp' i kursen är det som att öppna ett paket på julafton!”

Linda

Läs mer ...

Känns sunt och inte massa förbud

Jun 15, 2020

“Lätt att följa med och kändes personligt.

Jag tycker att jag har mycket kunskap sen innan men kändes skönt att gå kursen för att påminnas och utmanas i sina invanda mönster och sanningar.

Känns sunt och inte massa förbud. Bra för att få det hållbart.”

Lina

Läs mer ...

Stor kunskap och inspiration!

Jun 13, 2020

“Det har varit väldigt lärorikt och intressant. Innehållet har varit gediget, riktigt och viktigt! Det har gett stor kunskap och inspiration.

Jag har upplevt kursen mycket lärorik och inspirerande!  Det har varit intressant och tankar som kommit upp att  "ja, det är ju så det är", att det stämmer på mig. Att det handlar om mitt beteende och att ändra vanor. Att lära hjärnan nytt!

Jag har fått insikt i hur betydelsefullt och viktigt det är att utvärdera! Att inte se felen/ misstagen som misslyckanden, utan att se det som verktyg, för att kunna göra om och rätt. Och belöningens betydelse! Jag har blivit gladare av mina små förändringar som börjat och fått ro och lugn i att det tar tid för att få det nya i det normala! Insikten i att det är ju så här jag vill vara och ha ett hälsosamt leverne.  Att det handlar om mitt beteende och ett sätt att leva på!”

Ulrica

Läs mer ...

Övningarna har gjort mig mer medveten

Jun 11, 2020

“Att det inte handlar om så mycket mat utan istället hur jag tänker, det är nytt för mig.

Jag har jojobantat i hela mitt liv. Har även tagit hjälp av en PT med kost och träning som fungerade jättebra men mitt fokus blev då att göra PT:n nöjd istället för att göra det för min skull. När jag såg denna kurs kände jag att detta är något för mig och nu när jag gjort hela kursen har jag verkligen börjat förstå mitt tänk och sakta men säkert gjort många små förändringar. Mycket i kursen vet jag redan men att få dessa övningar har verkligen gjort mig mer medveten och det är precis vad jag behöver. Jag är nu nyfiken på framtiden och jag vill rikta ett stort tack till dig Kristina. Jag tror verkligen att denna kurs är precis vad jag behöver för att hitta min ‘diet’."

Jessica

Läs mer ...

Äkta och genuint

Jun 09, 2020

“Många bra recept, underlag att skriva ut och stöttning i beteendeprocessen.

Känns äkta och genuint, som att man själv sitter i samma rum.

Har varit gravid, vill tappa gravidkilon. Har blivit hjälpt dels av recepten men framförallt av egen reflektion utifrån kursens filmer och underlag att skriva ut.

Kursen gav mig verktyg att reflektera varför jag tex alltid blir sötsugen på eftermiddagen. Genom att tänka och se över mitt beteende har jag kunnat förändra beteendet.

Är så nöjd och känner att jag även ska ta till mig belöningar. Mina belöningar är tex laga en god fräsch middag, ta en pt-timma, köpa ett nagellack, fotvård, ett glas bubbel, en god smoothie. Kommer på massor av belöningar som inte är kontraproduktiva. :)”

Carolin

Läs mer ...

Har aldrig varit så taggad

Jun 07, 2020

“Har alltid gillat det jag läst och hört av dej, så jag hade ganska höga förväntningar, å gissa om de slog in, har nog aldrig varit så taggad som jag är nu.”

Marita

Läs mer ...

Ett sunt förhållande till mat

Jun 05, 2020

“Jag gick upp 27 kilo när jag gick in i väggen. 14 år senare är jag så otroligt matstörd av alla miljoner dieter jag provat. Dessa 5 veckor har jag inte rasat några kilo. Men jag har för första gången på 14 år fått en sunt förhållande till mat. En glass innebär inte jordens undergång. Jag lär mig lite varje dag det vacklar väldigt men jag har slutat äta mina känslor. Tack för att jag fått tillbaka mitt liv. Nu fortsätter resan att också tycka om min kropp."

Märta

Läs mer ...

Fylld av riktig kunskap

Jun 03, 2020

“Massor med bra kunskap som ju är evidensbaserad och balanserad. Inga 'quick-fix' strategier eller 'tips' som känns extrema.

Pedagogiska filmer, fyllda av 'mantran' och tankenötter.

Jordnära, grundat och vuxet.

Jag har ‘jojo-ätit’ i över 20 år. Har sedan barnsben ätit med mina känslor. Fylldes av massor med nya insikter, trots att mina geniknölar gnuggats rejält genom åren för att försöka ‘få bukt’ med mitt beteende. Jag har läst massor om näringslära och träning, testat alla möjliga ätmönster, förhållningssätt och strukturer men för första gången känner jag mig fylld av ‘riktig’ kunskap- den om MINA mönster, tankar, ‘sanningar’ och jag är (trots att det kändes omöjligt) upplyst och känner stor tillförsikt!”

Helena

Läs mer ...
1 2
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.