Din onlinekurs – en långsiktig affär!

En onlinekurs är en rolig och hållbar affär. Riviera hjälper dig att skapa din.

Om du är expert på ett område och vill tjäna pengar på din kunskap istället för att ge bort den gratis, då ska du göra en onlinekurs. Du skulle också kunna skriva en bok såklart! Men vill du hellre göra något modernt och hållbart – då ska du satsa digitalt. I onlinekursen kan du med film, bilder, text och interaktivitet samla din expertis i en kommersiell, digital produkt. Intresset för onlinekurser växer för varje dag. Det är smidigt, kommersiellt och skalbart.

Riviera Publishing hjälper dig från idé till färdig produkt, med film av tv-kvalitet. Och vi står för hela risken i de projekt vi tror på. Vi är det nya onlinekursförlaget. Har du en idé och vill ta del av den nya tillväxtmarknaden? Mejla [email protected]

Vi slipar ditt material till fulländning. Låt din onlinekurs bli en del av ditt digitala universum.

Högklassig film

Ett samarbete med Riviera ger dig film av tv-kvalitet. Våra producenter och fotografer arbetar löpande med såväl SVT som med företagskunder.

Branding

Vi skapar din onlinekurs så att den blir en naturlig förlängning av ditt varumärke och ligger i ditt digitala universum. 

UX i fokus

Med vår expertis vet vi hur läsarna rör sig på säljsidan och i kursen, och skruvar ständigt just din produkt för att den ska bli lättare, bättre och mer njutbar.

Kundservice & support

Om en potentiell köpare av en kurs undrar något finns vi där med snabba svar. Målet är att din produkt ska bli tydligare för varje fråga.

En redaktör att lita på

Att skapa en onlinekurs av hög kvalitet innebär att ägna sig åt digital storytelling när den är som bäst. Vår erfarenhet av text, magasin och i film, digitalt och print, kommer att slipa ditt material till fulländning.

Från nu och in i evigheten

Okej, kanske inte så långt. Men om vi jobbar ihop får du stöd från första tanken, genom produktion och fram till de ekonomiska rapporterna om din försäljning.

Vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.