Vill du gå ner i vikt? Kasta ut vågen!

 

Kasta ut vågen – skapa din succédiet

Vägen till en hållbart hälsosam livsstil och ett skönare du!

Är du trött på dieter och quick-fix som inte håller i längden? Trött på att sätta livet på paus med förbud, avhållsamhet och måsten för att en dag kunna njuta av en lägre siffra på vågen? Längtar du efter att hitta hållbart hälsosamma vanor som du mår bra av på riktigt? Bryta destruktiva mönster. Bli kvitt sötsug? Få en skönare känsla i kroppen, jämnare energi och mer ork?

Då är Kasta ut vågen – skapa din egen succediet något för dig. I den här onlinekursen skapar vi tillsammans DIN succédiet som ger dig det resultat DU längtar efter med det liv DU vill leva. 

"Kasta ut vågen – skapa din egen succédiet" är en viktminskningskurs där vi jobbar med kosten såväl som beteende och tankar. Du får lära dig allt du behöver om kost, hälsa och viktminskning samtidigt som du får värdefulla verktyg och knep som hjälper dig på din resa mot ditt mål.

Onlinekursen sträcker sig över fyra veckor. Resultat på och i kroppen kommer snabbt men beteendeförändringen i knoppen tar tid – därför får du hjälp och stöttning i ytterligare åtta veckor. Allt för att du ska nå och behålla den där skönare versionen av dig! 

Välkommen på en resa mot ett lättare, piggare och hälsosammare liv!

 

✔️ DU FÅR
• 45 avsnitt uppdelade på 4 block och 4 veckor.
• 15 filmer där Kristina peppar och förklarar.
• Massor med fakta om kost, viktminskning och hälsa.
• 70 näringsberäknade recept
•  Mängdlistor för att kunna skapa egna recept
• Övningar för att sätta mål, skapa din succédiet och få den hållbar.
• Massor av pepp, inspiration och vägledning.

👤 KURSEN PASSAR:
Dig som vill gå ner i vikt på ett långsiktigt och hälsosamt sätt.

 

Du får tillgång till första delen av kursen direkt efter ditt köp men bestämmer själv när du vill sätta igång!
KÖP KURSEN: 1 495 KR
GE SOM GÅVA

Kasta ut vågen – vecka för vecka

Vecka 1: Koppla på nyfikenheten

För att kunna skapa en succédiet för just dig behöver du lära känna dig själv lite bättre. Vad är viktigt i ditt liv? Var står du idag? Vad vill du uppnå? Här sätter vi mål och letar viktiga ledtrådar kring ditt beteende, dina drivkrafter och fallgropar.

Se hela innehållet

Vecka 2: Ditt kostprogram och alla recept

Vi djupdyker i allt spännande som finns att veta om kost, hälsa och viktminskning. Här får du ditt kostprogram, mängdlistor för att skapa egna recept – och 70 recept!

Se hela innehållet

Vecka 3: Dags att skapa din succédiet!

Det är dags! I Block 3 formar vi din succediet! Vi plockar ut vilka insatser just du ska göra för att nå ditt mål och få det hållbart! 

Se hela innehållet

Vecka 4: Belöning och reflektion

Belöning och reflektion är de viktigaste verktygen i en beteendeförändring. Det är här vi på riktigt gör din diet hållbar och ditt resultat livslångt.

Se hela innehållet

Du får: Inspirerande övningar och 70 recept!

Din guide till ett lättare liv

Kristina Andersson är näringsfysiolog (fil. mag Nutrition) med ett extra stort intresse för vårt beteende. Hon drivs av fascinationen över hur vi kan påverka vår kropps funktion med hur vi lever och vad vi äter. Det handlar om rena råvaror, balans och smarta val.  

Kristina är även författare till 16 böcker om kost och hälsa, flitigt anlitad föreläsare inom ämnet och figurerar regelbundet som kostexpert i media där hon bland annat syns som kostexpert i så väl Biggest loser som i barnprogram.

Gör något idag som ditt framtida jag kommer att tacka dig för!

Vanliga frågor om innehållet i kursen

Det här är inte en one size fits all-diet. Det är inte en diet överhuvud taget. ”Kasta ut vågen – skapa din succédiet” går inte ut på att späka sig, räkna kalorier och tvinga sig till något. Här jobbar du med att skapa ditt hälsosamma liv genom beteendeförändring. Du får jobba med dina vanor, prioriteringar, tankar och attityder. Du kommer självklart också att jobba med kost och fysisk aktivitet, lära dig förstå hur kosten fungerar och påverkar oss så att du kan göra smarta matval utifrån vad du vill uppnå. Du väljer strategier som passar in i ditt liv och som du på riktigt mår bra av. 

Näringsrik kost, inte äta mer än man gör av med, röra på sig dagligen, återhämtning och sömn är viktigt för vår hälsa! Enkelt, eller hur? Men ska det vara hållbart måste du göra det kontinuerligt. Alltid! Det finns många vägar, strategier och vanor man kan ha för att uppnå ovanstående. Så, hållbart hälsosamma vanor handlar om att hitta DITT sätt! Vilka insatser kan du hitta och göra för att uppnå detta i ditt liv? Resultatet står helt i förhållande till de insatser du gör. Du bestämmer vilket resultat du ska ha. Verktygen du kan använda för att nå dit får du i den här kursen!

Om du på riktigt är sugen att skapa hälsosamma vanor, göra insatser som ÄR hälsa och som du mår bra av så är detta kursen för dig! ”Kasta ut vågen – skapa din succédiet” är en viktminskningskurs utan fokus på vågen. Välkommen!

Ja, kursen innehåller kostrådgivning, och det är något som skatteverket godkänner för användning av friskvårdsbidraget. I slutändan är det dock arbetsgivaren som avgör så det är bäst att dubbelkolla med personalavdelningen.

Kursen börjar det datum du köper den, men du kan ta till dig innehållet när du vill och i den takt det passar dig.

Vanliga frågor om ditt köp

Du har tillgång i sex månader från att du har köpt kursen och kan gå tillbaka och se filmerna och ladda hem materialet hur många gånger du vill.

Du har 14 dagars ångerrätt. Hör av dig till [email protected] så ordnar vi det. Ångerrätten gäller om du inte har påbörjat kursen.

Riviera Publishing Group är ett förlag som ger ut onlinekurser ihop med spännande och kunniga profiler. Som ett bokförlag fast för onlinekurser.

Om du undrar något kan du mejla [email protected]. Vi svarar så snart som möjligt. Du kan också läsa mer här.

 

 

Undrar du något?

Skriv din fråga här, vi svarar så snart vi kan men senast inom 24 timmar.

Välkommen på en resa mot ett
lättare, piggare och hälsosammare liv!

KÖP KURSEN: 1 495 KR
GE SOM GÅVA

Ge kursen
i present!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.