Yoga & yinyoga – stark och smidig på fyra veckor

 

Bli stark, glad & harmonisk

Yoga är ett verktyg som är fantastiskt att ha med sig vardagen. Bara vetskapen om att ha yogan i ditt liv kommer att skapa en styrka, trygghet och ett inre lugn som ger glädje och harmoni i vardagen.

Kursen innehåller yogapass av olika längd, allt beroende på hur mycket tid du har i din vardag. Vi vill ge dig verktygen för att hitta balans, styrka och glädje i livet. 

Du kommer att få prova yogapass som bygger styrka, rörlighet och balans i kropp och sinne. Kroppen får omtanke och kärlek i de olika positioner som den går in i. Dessutom erbjuder kursen yinyogapass, övningar för meditationer och andningsövningar som lugnar sinnet och skapar en klarhet. Det i sin tur ger dig en möjlighet att hitta kärnan för att förstå vad som är viktigt - på riktigt. 

Vi utgår från dig! Du kan vänta dig glädje och en mer harmonisk och balanserad vardag. Häng med!

✔️ DU FÅR
• 12 yogapass på mellan 12 och 60 minuter.
• Ett program på fyra veckor.
• Nya vanor, rutiner och tankar.
• Verktyg för att hitta stillheten och stänga ute bruset men också möjlighet att bygga stryka och och rörlighet i kroppen.
• Som bonus: Ett pass för du kan göra med dina barn!

👤 KURSEN PASSAR:
Dig som vill träna yoga och yinyoga hemma, när det passar dig!

🕑 PASSEN DU FÅR:
Yinyoga • Självkärlek (15 min)
Yinyoga • Vila (15 min)
Yinyoga • Självkärlek (60 min)
Yinyoga • Stark inifrån (45 min)
Yinyoga • Yin och yang (12 min)
Yinyoga • Lugnt och skönt (45 min)
Yangyoga • Styrka och rörlighet (40 min)
Yangyoga • Stark (15 min)
Yangyoga • Väck kroppen (10 min)
Yangyoga • Detox (40 min)
Yangyoga • Hitta ditt inre glow (15 min)
Yangyoga • Styrka och smidighet (15 min)
Yinyoga • Barnyoga (20 min)

👤👤 FORUM
I kursens forum kan du ställa frågor till dina yogainstruktörer, Åsa Nyvall och Annika Kvist, och diskutera med andra träningsintresserade.

Kom igång med yoga och yinyoga!

Köp kursen här

Du får tillgång till hela kursen direkt efter ditt köp men bestämmer själv när du vill sätta igång
KÖP KURSEN: 395 KR
GE SOM GÅVA
Kursen innehåller

 

Placeholder Image
Coachning av två älskade yogaprofiler

Annika Kvist och Åsa Nyvall har båda mångårig erfarenhet som yogainstruktör respektive yinyogalärare och samtalscoach. "Yoga & yinyoga hemma" gör de tillsammans. Annika står för den mer fysiska yogan medan Åsa praktiserar den lugnare yinyogan. Kombinationen är perfekt, styrka och mindfulness på samma gång.

Placeholder Image
Filmer och ett program på fyra veckor

Åsa och Annika guidar dig genom fyra veckor där du vecka för vecka får tillgång till nya pass, övningar, nya rutiner och meditationer. Varje vecka börjar med en film där Annika och Åsa berättar vad som ligger i fokus just denna vecka. I forumet kan du ställa frågor till Annika och Åsa om du undrar något.

Placeholder Image
Yinyoga för nybörjare och erfarna

Yinyoga är en terapeutisk och återhämtande yoga som hjälper dig att släppa taget och träna stillhet och medveten närvaro. Yogaformen kännetecknas av passiva positioner med en lätt stretch. Varje position hålls i minst 3–5 minuter. Det hjälper oss att komma åt kroppens fascia, bindväv. Åsa Nyvalls bakgrund som coach och terapeut gör henne särskilt omtyckt som yinyogainstruktör.

Placeholder Image
Styrka och rörlighet med yangyoga

Det finns många anledningar att träna yoga. Du blir rörlig, flexibel och stark! Musklerna skyddar benen och lederna i kroppen. Dålig hållning kan leda till ryggont. Övningar som plankan, triangeln och båten aktiverar magmusklerna och förbättrar din hållning. Annika Kvist har under många år lett klasser på sats och andra gym, och är utbildad yogainstruktör.

Feng h
Forum för frågor om träningen

När du köper kursen får du också tillgång till ett forum där du kan ställa konkreta frågor om kursen och praktiken till Åsa och Annika, och diskutera med andra yogis.

Placeholder Image
Bonus: Barnyogapass

Vår vardag har högt tempo och många barn har svårt att varva ner på kvällen. I yinyogapasset Slow down för barn sänker vi tempot och låter barnen komma till ro. Perfekt både på dagen och före läggning.

Dina guider i yogans värld

Placeholder Image

Åsa har alltid fokus på välmående

Åsa Nyvall arbetar som samtalsterapeut, parterapeut och coach. Hon är yogalärare och håller klasser främst i yinyoga, restorative yoga och meditation. Åsa håller föreläsningar och workshops inom olika ämnen, men alltid med fokus på välmående. Jobbar med ledarcoaching och grupputveckling på företag. Hon deltar på olika event och träningsresor både i Sverige och utomlands. Förutom detta bloggar hon för ToppHälsa och är deras expert i magasinet vad gäller det inre välbefinnandet. Åsa har skrivit boken Mativation och är nu aktuell med boken ”KÄRLEKENS SPRÅK - Din guide till lyckliga relationer" som hon skrivit ihop med Helene Arkhem.

Annika brinner för
personlig utveckling 

Annika Kvist är affärsutvecklare & hälsoinspiratör och driver idag företaget Amazing Growth AB med fokus på att hjälpa individer och företag att hitta sitta varför och syfte. Utöver det är hon föreläsare, coach och yogainstruktör och författare till boken Healthy Happy Living – 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil. Hon har tidigare gett ut digitala kurser inom yoga & yinyoga.

Annika brinner för möten och arrangerar yogaretreats i Sverige och internationellt, där gemenskap, glädje och personlig utveckling står i centrum.

Placeholder Image

Köp kursen här

Du får tillgång till hela kursen direkt efter ditt köp men bestämmer själv när du vill sätta igång
KÖP KURSEN: 395 KR
GE SOM GÅVA

Ge en gåva som
räcker länge!

KÖP KURSEN: 395 KR
GE SOM GÅVA

Vanliga frågor

 

 

Undrar du något?

Vi svarar så snart vi kan men senast inom 24 timmar.