1 495,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Ge som gåva: Bli din egen astrolog

Bli din egen astrolog! Lär dig ta fram och tolka ditt eget och andras horoskop med Margareta Hedin

Är du nyfiken på hur du kan förstå dig själv, dina möjligheter i livet och din omgivning? Genom Damernas Världs nya astrokurs får du en unik möjlighet att fördjupa dig i astrologi och personlig utveckling, under handledning av Sveriges ledande astrolog Margareta Hedin.

I Damernas Världs grundkurs i astrologi får du lära dig allt om vad våra tio planeter har att säga om dina unika egenskaper och livschanser. Du lär dig att ställa och tolka födelsehoroskop – så att du enkelt kan lära dig förstå dig själv och andra bättre!För många handlar astrologi om det stjärntecken man är född i, det vill säga vilket tecken solen stod i när man föddes. Om du någon gång läst ditt horoskop så har du säkert koll på detta. Men bara ditt stjärntecken berättar långt ifrån hela sanningen om dig – det finns mycket mer att upptäcka om dig själv genom astrologi. Med den här kursen lär du dig hur! Magiskt, häng med! 

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Onlinekursen innehåller film, text, bild, nedladdningsbart material och möjligheter att diskutera med andra kursdeltagare.

Hur går det till när jag ger en kurs som gåva?
Du fyller i dina egna uppgifter vid betalning, när den är genomförd får du ett mejl med en kod som du ger mottagaren. Personen får sedan skapa ett konto genom att fylla i koden i kassan och skapa ett konto.

Hur länge har jag kursen?
När du betalat kursen får du omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in hur många gånger du vill under ett år.

Hur lång tid tar kursen?
Kursen tar cirka 5 timmar om du går den i ett sträck.

Betalning
Du kan betala med kort på denna sida. Du kan också få en faktura med 30 dagars betalningsvillkor men även denna faktura betalar du med kort. Vi erbjuder även swish-betalning. Mejla oss för mer information! [email protected].

Kontakt
För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla till [email protected].